SKF UC PUKKLAAGRIÜKSUSED

SKFi JISi nõuetele vastavad pukklaagrid

Vaadates SKF ametliku edasimüüja Memi Varustaja OÜ e-poodi, leiab laia valiku SKF pukklaagriüksusi.

Tootekataloog: SKF insert bearing units UC range

Euroopa turule on toodud Jaapani tööstusstandarditele (JIS) vastavate kuullaagriplokkide sari, mis pakub kasutajatele üldistel kasutusaladel, näiteks materjalikäsitluses, põllumajanduses ning toiduaine- ja joogitööstuses paremat jõudlust.
SKF on toonud Euroopa turule uue konkurentsivõimelise JISile vastavate kuullaagriplokkide sarja, mis põhineb ettevõtte hiljuti Aasia turule toodud JISile vastava UC sarja edul. Uues UC sarjas on standardvarustusena kaht tüüpi lukustussüsteemid, ennast hästi tõestanud tihendus ja kõrgemaklassilised töödeldud detailid ning sari on esindatud Memi Varusta OÜ tootevalikus. Võimalik osta läbi e-poe või Tallinnast Laki 26 aadressilt. Lisainfo varustaja@memi.ee või rain@memi.ee.
UC laagrid pakuvad võrreldes konkurentide sarnaste tootepakkumistega optimaalset kaitset saasteainete ja mahapesemise eest. Lukustusmehhanismid muudavad UC sarja ideaalseks valikuks materjalikäitlemise konveieritele, kus nende suurepärane lukustustugevus ja vastupidavus saasteainete sissetungimisele tagavad väiksema hooldusvajadusega pikema kasutusea. Teisteks laagrite peamisteks kasutusaladeks on õhukäitlussüsteemid, pakkimismasinad ja treeningseadmed.
UC kuullaagriplokid pakuvad kõrgetasemelist kaitset saasteainete eest tänu hästi tõestatud tihendussüsteemile, mis koosneb tihendusfunktsiooni maksimeerimiseks integreeritud ühe huulega sisemisest tihendist ja sisemise rõnga külge kinnitatud välisest deflektorist. Lisaks on plokid konstrueeritud 120-kraadise nurga all oleva seadekruvi lukustussüsteemiga (*) kasutusalade jaoks, mis nõuavad suurematel kiirustel veelgi täpsemat võlli tasakaalu või kus vibratsioon võib olla probleemiks.
Erinevalt mõnest konkureerivast tootest on UC laagrikorpustel tugevad alused ja jalad, et minimeerida saasteainete kogunemise võimalust. See on eriti oluline, kui puhtus on kasutusalal tähtis. Lisaks sellele võib eriti mustades töökeskkondades varustada UC äärikud ja tõmbeplokid kehtivate tervise- ja ohutuseeskirjade täitmiseks või kaitse parandamiseks saasteainete sissetungimise eest lisatarvikuna saadaval olevate polüpropüleenist otsakatetega.

Saadaval on mitmesuguseid korpuseid, sealhulgas padjaplokk, lühikese alusega padjaplokk, äärikuga (kandiline, ovaalne või ümmargune kahe, kolme ja nelja poldi kinnitusvõimalusega) ja tõmbeplokk (lineaarse liikumisega kasutusalade jaoks). Lisaks 120-kraadise nurga all oleva seadekruviga (*) UC silindrilisele avale on uues seerias saadaval ka alternatiivne adapterhülsiga koonusekujuline ava.

(*) Ava läbimõõt kuni 65 mm (suuremate suuruste puhul 62 kraadi)

SKF pukklaagreid eelistatakse sageli teiste tootjate toodetele mitmel põhjusel, mis on seotud nende kvaliteedi, töökindluse ja uuenduslikkusega. Siin on peamised põhjused, miks valida SKF pukklaagrid:

1. Kõrge kvaliteet ja töökindlus

  • Tippklassi materjalid: SKF kasutab ainult kvaliteetseid materjale, mis tagavad pukklaagrite vastupidavuse ka rasketes tööstustingimustes. Need on loodud taluma suuri koormusi ja töötama usaldusväärselt ka äärmuslikes keskkondades.
  • Tootmistäpsus: SKF pukklaagrid on valmistatud väga täpselt, mis vähendab vibratsiooni ja kulumist, suurendades laagri tööiga ja töökindlust.

2. Innovatsioon ja arendustegevus

  • Patenteeritud tehnoloogiad: SKF investeerib pidevalt teadus- ja arendustegevusse, pakkudes klientidele uuenduslikke lahendusi, nagu näiteks oma patenteeritud lahendused laagrite tihendussüsteemides ja määrimissüsteemides.
  • Integreeritud lahendused: SKF pukklaagrid on saadaval koos erinevate tihenduslahendustega (nt SKF’s triple-lip tihendid), mis kaitsevad laagreid tolmu, niiskuse ja muude saasteainete eest. See pikendab laagri eluiga ja vähendab hooldusvajadust.

3. Lihtne paigaldus ja hooldus

  • Paigaldusvalmidus: SKF pukklaagrid on disainitud nii, et neid on lihtne paigaldada ja eemaldada, mis vähendab tööseisakuid ja hoolduskulusid.
  • Eelmäärimine: Paljud SKF pukklaagrid on eelmääritud tehases, mis tähendab, et need on koheselt valmis kasutamiseks ja ei vaja alguses lisamäärimist.

4. Pikem tööiga ja suurem töökindlus

  • Optimeeritud määrimine: SKF pukklaagrite määrimissüsteemid ja tihendid vähendavad määrdeaine kadu ja aitavad tagada pikema tööea. Lisaks on SKF pukklaagrid disainitud nii, et need töötavad tõhusalt ka määrdevigade korral, mis vähendab ootamatute rikete riski.
  • Vähem hooldust: Tänu kvaliteetsetele materjalidele ja disainile vajavad SKF pukklaagrid vähem hooldust võrreldes teiste tootjate lahendustega, mis omakorda vähendab hoolduskulusid ja tööseisakuid.

5. Lai valik ja kohandamisvõimalused

  • Erinevad konfiguratsioonid: SKF pakub pukklaagreid mitmesugustes konfiguratsioonides, mis sobivad erinevatesse tööstuslikesse keskkondadesse ja rakendustesse. Näiteks võivad need olla nii standardse kui ka erivajadustega klientide jaoks kohandatud.
  • Mitmekülgsus: SKF pukklaagrid sobivad paljudesse erinevatesse rakendustesse, alates tootmisliinidest kuni põllumajandusseadmeteni, pakkudes paindlikkust ja sobivust erinevatele töötingimustele.

6. Kestlikkus ja energiatõhusus

  • Keskkonnasõbralikud lahendused: SKF pukklaagrid on sageli disainitud selliselt, et need aitavad vähendada energiakulu ja pikendada määrdeintervalli. See aitab ettevõtetel saavutada keskkonnaalaseid eesmärke ja vähendada süsiniku jalajälge.
  • Vähendatud hõõrdumine: Tänu optimeeritud disainile ja materjalidele on SKF pukklaagrid vähem hõõrduvad, mis vähendab energiakulu ja pikendab seadmete eluiga.

7. Ülemaailmne tugi ja kättesaadavus

  • Globaalne võrgustik: SKF pukklaagrid on kergesti kättesaadavad kogu maailmas tänu laiale jaotusvõrgustikule ja ametlikele edasimüüjatele. Lisaks pakub SKF globaalselt tehnilist tuge ja teenuseid, mis aitab probleemide korral kiiret lahendust leida.
  • Jätkusuutlik tarnimine: SKF tagab pideva tarnimise ja varuosade kättesaadavuse, mis on oluline tööstusettevõtetele, kes vajavad katkematut tootmisprotsessi.

8. Usaldusväärne tootja maine

  • Pikaajaline kogemus: SKF on üle sajandi kogemusega juhtiv laagritootja, kes on tuntud oma töökindluse ja uuenduslikkuse poolest. See annab kindlustunde, et nende tooted on kõrgelt hinnatud ja testitud paljudes tööstusharudes.

Kokkuvõttes eelistatakse SKF pukklaagreid nende pikaajalise töökindluse, uuenduslike tehnoloogiate, hooldusmugavuse ja ülemaailmse tugivõrgustiku tõttu. Need omadused aitavad ettevõtetel vähendada seisakuid, hoolduskulusid ja tõsta tootlikkust.